home » nieuws

gespot tijdens finale misses glamour antwerp 2012

Tijdens de finale van Misses Glamour Antwerp 2012 in Mol spotten we zondagavond enkele bekende gezichten. Onder hen Bram Bierkens, die in de jury zetelde en de dames mediatraining gaf.
Gespot tijdens Finale Misses Glamour Antwerp 2012

gespot tijdens finale mbs 2012: bram bierkens

Tijdens de finale van Mister Belgian Style 2012 in Tienen spotten we zaterdagavond enkele bekende gezichten. Onder hen Bram Bierkens, die in de jury zetelde. (Foto: Georges Riga)
Gespot tijdens Finale MBS 2012: Bram Bierkens

primeur: bram bierkens gaat opnieuw in het nederlands zingen

Zanger, presentator en eventorganisator Bram Bierkens zal binnenkort opnieuw een Nederlandstalige plaat opnemen. De teksten zullen diepzinnig Nederlandstalig worden en helemaal geen schlagermuziek.

"Ik heb hierover deze week een aantal belangrijke meetings. Binnenkort hoor je er meer over," vertrouwt Bram Bierkens aan Sterrennieuws toe. "Ik kies opnieuw voor het Nederlands, omdat ik in deze taal beter mijn gevoelens kan verwoorden."

Wordt Bram Bierkens de mannelijke Yasmine...?
(Bron : Sterrennieuws.be)

jurylid tijdens de finale van mister belgium personality 2012

Negen mannen in finale van Mister Belgium Personality 2012

Op vrijdag 11 november strijden 9 finalisten voor het lint van Mister Belgium Personality 2012, dat ontworpen werd door Geert De Puysseleyr. De finalisten zullen zich tijdens de show voorstellen aan het publiek en de pers en hun persoonlijke foto project toelichten. Gezamenlijk brengen ze verschillende acts. De mannen tonen hun bodies in de boxers en zwembroeken. De collectie van Geert De Pusseleyr wordt geshowd in 2 passages. De choreografie is in handen van Michaël Collyns, die eveneens voor een muzikaal intermezzo zal zorgen. De presentatoren van dienst zijn Sharris Goiris en Jeremy Van Doorne. Enkele bekende namen in de jury zijn o.a. Davy Brocatus, Bram Bierkens en Kaye Styles die tevens enkele nummers zal brengen die avond.

De winnaar van Mister Belgium Personality 2012 vertegenwoordigt ons land op de prestigieuze internationale modellenwedstrijd Manhunt International in Azie. Tijdens de finale zal ook bepaald worden wie ons land vertegenwoordigt op Mister Universe Model in de Dominicaanse Republiek, Mister International in Azië en Mr Tourism International in Panama.

bram bierkens steunt vzw nabestaanden zelfdoding

Zo’n twee jaar geleden werd de VZW opgericht door personen (Babs Bruyneel, Tonny Van Loon, Patty Hanssens) met eenzelfde raakpunt : iemand in hun naaste omgeving verliezen door zelfdoding.

Ze besloten hun krachten te bundelen om het taboe rond depressie en zelfdoding te kunnen helpen doorbreken. Met als doel positieve initiatieven op poten te zetten om zo geld in te zamelen om mensen die het emotioneel moeilijk hebben goedkopere therapieën en workshops aan te bieden.

De VZW ging enkele weken geleden op zoek naar een meter en peter om het project te ondersteunen en Nationaal onder de aandacht te brengen. Miriam Jacques (ex-vrouw Ignace Crombé, event organisatrice) en Bram Bierkens (zanger, presentator, holebi icoon) namen de uitdaging aan. Beide mediafiguren en het nieuwe initiatief (benefiet) werden voorgesteld tijdens de persvoorstelling op maandag 3 oktober 2011 in het gemeentehuis van Kalmthout.

Op zaterdag 22 oktober 2011 zal de VZW een heuse benefiet ‘Happy Soul’ organiseren. Maar liefst 25 artiesten (Luc Steeno, Will Ferdy, David Vandyck, Wanda Joosten, …) zullen vanaf 16u het beste van zichzelf geven in de eventhal Eskapade in Kapellen.

www.vzwhelpmij.be

interview - gazet van antwerpen - benefiet happy soul

www.helpmijvzw.be
Interview - Gazet van Antwerpen - Benefiet Happy Soul

finalistes miss elegance 2011 kregen workshop mediatraining

De finalistes van Miss Elegance 2011 kregen een workshop mediatraining in Antwerpen. Het was zanger/presentator Bram Bierkens die de meisjes enkele praktische tips gaf met het oog op het omgaan met de media. Bekijk hier enkele sfeerbeelden. (Foto: Werner Heselmans)
Finalistes Miss Elegance 2011 kregen workshop mediatraining

bram samen met miriam jacques, peter en meter van vzw help mij!

Op 3 oktober 2011 zal Bram als Peter samen met Meter van de VZW Help Mij, Miriam Jacques het concept / benefiet Happy Soul voorstellen aan de Nationale pers.

Alle info over de VZW en de benefiet is terug te vinden via : www.vzwhelpmij.be

bram bierkens geeft mediatraining

Bram Bierkens als mediatrainer bij de finalisten Misses Glamour International in Tunesië.
Bram Bierkens geeft mediatraining

bram bierkens slachtoffer van zinloos geweld

Zanger, presentator en eventorganisator Bram Bierkens is vrijdagochtend rond 3 uur in Antwerpen aangevallen door vijf jongeren. Dat staat te lezen op de Facebookpagina van zijn vriend Ivan Denis en is ook bevestigd door Bram zelf aan de redactie van verschillende media/

Bram kwam uit de Red & Blue in Antwerpen en liep in de richting van het Eilandje en het MAS toen hij door vijf jongeren werd tegengehouden. Tijdens de onregelmatigheden kreeg Bram enkele schoppen te verwerken.
Bram kon aan zijn belagers ontsnappen en hij houdt aan het hele incident geen al te erge verwondingen over.

Artikels ook terug te vinden via clint.be - Gazet van Antwerpen - Touristico.be - Zita.be - De Zondag

Enkele uren voor de aanval hadden we nog een interview met Bram Bierkens op de Popi Bus Tour.

Link Popi Bustour:
http://www.youtube.com/watch?v=_L8LNgg0P80&feature=player_embedded

bram bierkens met ringen collectie in proud magazine

Enkele weken geleden lanceerde Bram en zijn partner Ivan hun eigen ringen collectie Amici Pink voor de Holebi gemeenschap.

Het concept kon op véél support rekening van Vlaamse websites, magazines, ...
Maar ook over de grenzen werd de collectie warm onthaald.

Link :
http://www.proudxl.nl/2011/05/bram-bierkens-ivan-denis-lanceren-eerste-belgische-holebi-ringencollectie/#more-745

bram bierkens gespot tijdens kick off miss & mister gent 2011

Bram Bierkens werd gespot met zijn partner Ivan Denis en goede vriendin Miriam Jacques tijdens de Kick Off van Miss en Mister Gent.
Bram Bierkens gespot tijdens Kick Off Miss & Mister Gent 2011

zanger – acteur bram bierkens in de jury van miss fashion & mister belgium personality antwerpen

Bram Bierkens is een graag geziene gast voor het jureren van Miss en Mister verkiezingen. Zo zat hij ook in de jury van Miss Fashion & Mister Belgium Personality Antwerpen in Carré verleden vrijdag. Onze fotograaf wist Bram te strikken voor een kiekje samen met mede organisatrice Melissa Cardaci. (MISSLOVERS.be)

top luxe vakantie met mediafiguur bram bierkens & de finalisten van misses glamour

Eerder werd al bekend gemaakt dat de finalisten van Misses Glamour eind deze maand op reis vertrekken naar het zonovergoten Tunesië.

Naast hun zal ook bekend gezicht uit het miss- en misterwereldje Bram Bierkens meereizen. Hij zal de missen mediatraining geven en mee klaarstomen voor de finale. Daarnaast zal de jonge spring in ’t veld een guest performance verzorgen op één van de avonden in het hotel en aanwezig zijn op enkele activiteiten.

Wil jij hier ook bij zijn? Dat kan nog!

INFO: Hotel Riu Imperial Marhaba All Inclusive ***** in Port el Kantaoui - Tunesië
PERIODE : Vrijdag 27 mei 2011 tot en met vrijdag 3 juni 2011
Voor info en boekingen : ronny@eleganza.be of 0475/69 67 32

bram bierkens & ivan denis lanceren eerste holebi ringen - amici pink

Op dinsdag 26 april 2011 werd in het Lindner hotel in Antwerpen de ‘Amici Pink Collection’ gelanceerd door de firma Van den Bosch & Van Ranst in samenwerking met Bram Bierkens, bekend van het VTM programma ‘Toast Kanibaal’ en zijn partner Ivan Denis, wereldkampioen boogschieten.

In eerste instantie (sinds 1948) maakte Van den Bosch & Van Ranst furore met het maken van broches en zegelringen. De goudsmederij is intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Benelux voor trouwringen en is ook internationaal actief.

Sinds enige tijd is de missie van de firma vooral geëvolueerd naar het aanbieden van ringen die een emotie weerspiegelen. Er bestaan momenteel 4 merken, waaronder Amici. Binnen het merk ‘Amici’ bestaat nu ook de Amici Pink Collection, een collectie ‘outingsringen’ voor HoLeBikoppels.

Gezien HoLeBi’s zich meer en meer ‘outen’ en hun liefde graag bezegelen, ontwierp het bedrijf samen met Bram Bierkens en Ivan Denis een HoLeBi-ringen collectie. Voor deze doelgroep werd een speciale lijn gelanceerd voor jong en oud, vervaardigd uit duurzaam staal met een subtiele gravering van vrouwelijke en mannelijke symbolen, een ware primeur in België.

De ringen zijn verkrijgbaar bij de betere juweliers in België & Nederland.
Bram Bierkens & Ivan Denis lanceren eerste HoLeBi ringen - Amici Pink

Kalender Geplande Activiteiten

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • 8

 • 9

 • 10

 • 11

 • 12

 • 13

 • 14

 • 15

 • 16

 • 17

 • 18

 • 19

 • 20

 • 21

 • 22

 • 23

 • 24

 • 25

 • 26

 • 27

 • 28

 • 29

 • 30

 • 31

Recentste Albums

Boekingen

PRESENTATOR − ZANGER − MEDIA COACH

E-mail: Info@beneluxtheater.be
Website: www.beneluxtheater.be
Tel : +32 (0)14/42.00.03

Management

E-mail: info@brambierkens.be
Mobiel : +32 (0)479/33.92.03home - nieuws - biografie - media - foto's - contact - agenda - gastenboek - partners

  naar bovenAll rights reserved / 2010 / brambierkens.beDesign & coding Kevin verbakel