home » nieuws

pink nation exclusive 3

Na twee geslaagde edities organiseren All-Entertainment & Bram Bierkens op vrijdag 29 april 2011 een nieuwe Pink Nation Exclusive. Deze zal voor de 3de keer doorgaan in Antwerpen - House Of Industria (AEC).

Ook deze editie kunt u surprise acts van het hoogste niveau verwachten en hebben we muziek van TOP DJ’s.

Robert Abigail (Mojito Song / Merengue / Good Times)
Senor Funk (Verzus / TMF Awards / Zuri Knokke)
Da Pierre (Cafe De Love / Cafe Deluxe / Reflex)

Kortom het wordt weer een avond vol glitter and glamour die u zeker niet mag missen.
Tickets in voorverkoop kunt u online bestellen via www.pink-nation.tv

interview : steps magazine (november 2010)

Plots was ik niet langer de ideale schoonzoon

Sinds Mollenaar Bram Bierkens (23) zich outte als homo, kan hij helemaal zichzelf zijn. Achter de jonge, energieke spring in ’t veld schuilt een pientere geest met een doordachte kijk op het leven als holebi.

Outing

Ik was wellicht de eerste bekende persoon in Vlaanderen die zich op zo’n jonge leeftijd outte. Ik wist op voorhand niet welke de reacties zouden zijn. Ineens was ik niet langer de ideale schoonzoon. Maar ik wilde absoluut mezelf kunnen zijn. Vijftien jaar doen alsof je de meisjes liever ziet en dan ineens aan de hand van een jongen opduiken, daar paste ik liever voor. Zo bedrieg je je fans. Gelukkig reageerde iedereen positief. Op Facebook en Netlog kreeg ik alleen positieve respons. Zelfs de jonge meisjes steunden me.

Geëngageerd
Op school en bij de scouts was ik altijd al een haantje de voorste, altijd klaar om het voortouw te nemen. En ook nu wil ik me engageren voor de holebigemeenschap. Vandaar ook de Pink Nation Exclusive Parties, die ik samen met All-Entertainment organiseer. Het is niet het zoveelste, stereotiepe gay-evenement. Ik wil het gebeuren open gooien, weg van de roze karikaturen. Ik begrijp dat jongeren het moeilijk hebben om de eerste keer een holebidisco binnen te duiken. Deze party is veel laagdrempeliger. Ook hetero s moeten zich er thuis voelen. De eerste 2 edities waren al een succes.
Depressie

Wat zangers Yasmine overkomen is, heeft me uiteraard diep geraakt. Ze moet echt heel ongelukkig geweest zijn. Je moet zo’n geval heel individueel bekijken. Zelf denk ik niet dat ik ooit zo diep zou kunnen geraken. Daar ben ik te vrolijk, te extravert voor. Je zult me ook nooit van die sombere teksten als die van Yasmine horen zingen. Nadat mijn vorige relatie afsprong, heb ik wel een tijdje in de put gezeten. Ik ging in therapie om wat er gebeurd was een plaats te kunnen geven. Maar een depressie wil ik het zeker niet noemen.

Ouders

Ik confronteerde mijn ouders op een nogal directe manier met mijn geaardheid. Ik nam gewoon mijn eerste vriendje mee op vakantie. Noem het maar met de deur in huis vallen. Mijn moeder accepteerde de situatie meteen. Vader had een paar weken nodig om eraan te wennen. Nu ja, ik denk dat geen enkele vader staat te springen om een zoon of dochter met een andere geaardheid. Zeker niet de mannen van mijn vaders generatie. Maar na zijn ‘acclimatisatie’ aanvaardde hij me helemaal zoals ik ben. Ik heb een super band met mijn ouders.

Kinderen

Zelf kinderen hebben, dat zegt me voorlopig niets. Het klinkt als een cliché, maar ik wil eerst de wereld zien. En kind zijn van een homokoppel lijkt me toch nog vervelend. Wat ga je op school maken op moederdag? Schrijf je in je nieuwjaarsbrief : liefste papa en papa? Hopelijk evolueert de maatschappij maar voorlopig geeft het toch teveel problemen. Pas op, ik vind kinderen wel lief en knap. Ik reken erop dat mijn vriendinnen of mijn zus me wel eens zullen vragen om peter te worden van een van hun spruiten. Dat zal ik dan heel graag doen.


Wie is Bram…

Bram Bierkens is de Molse bakkerszoon die samen met zijn familie naam maakte in het VTM-programma Toast Kannibaal. Het spraakmakende verblijf in Togo opende de deuren naar modellen- en presentatieopdrachten. Met Als de zon schijnt en hou van mij bracht Bram twee vrolijke singles uit. In november organiseert hij, samen met het managementbureau All-Entertainment de 3de Pink Nation Exclusive (www.pink-nation.tv). Hij pakt straks ook uit met een nieuwe muzikale act en ringencollectie. Daarnaast heeft hij een pilootopname klaar voor een holebi-tv-programma.

Meer info over Bram: www.brambierkens.be.

gespot tijdens finale mister gent 2010: bram bierkens met maxine schepens

Tijdens de finale van Mister Gent 2010 spotten we diverse bekende gezichten. Onder hen ook jurylid Bram Bierkens met zijn boezemvriendin Maxine Schepens. (Foto: Frederik Desloovere)
Gespot tijdens Finale Mister Gent 2010: Bram Bierkens met Maxine Schepens

bram bierkens slachtoffer van inbrekers

Gisteren werd er ingebroken in het appartement van Bram Bierkens. We zijn alles kwijt! schrijft Bram op zijn Facebook-profiel. Verder beschrijft de artiest deze nare ervaring als de ergste in zijn leven.
Vandaag wordt de zaak nog verder onderzocht door de politie.

gespot bij première van het witte paard 2010 : bram bierkens en een vriendin

Ook Bram kwam naar Blankenberge voor Walking on Sunshine, de revue met als naam de titel van een song van Katrina (Eurosong 1997 winnares).

Bram werd vergezeld van Tamara Eyckens, een goede vriendin van hem. Ze genoten duidelijk van de show en de ambiance in dé revuetempel van de kust waar de halve liters drank rijkelijk vloeiden.
Gespot bij première van Het Witte Paard 2010 : Bram Bierkens en een vriendin

bram in de jury van misses globe belgium 2010 te antwerpen

Zoals elk jaar weer werd er ook dit jaar een nieuwe MBG gekroond. Deze werd mede gekozen door jurylid Bram Bierkens. De winnares An Gooris kreeg hier de felicitaties van onze missenkenner.

interview: nieuwsblad: we lopen niet allemaal in het roze gekleed

MOL - Bram Bierkens (22) uit Mol is een van de weinige bekende homo s die zich out. Samen met topsporter Ivan Denis (18) uit Antwerpen vormt hij al negen maanden een koppel. Bram wil nu een nieuwe band opstarten en hij organiseert de tweede editie van de Pink Nation Exclusive Party. :

Link:

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=EH2NECOD
Interview: Nieuwsblad: We lopen niet allemaal in het roze gekleed

finale mgb 2010 antwerpen: bram bierkens feliciteert an gooris

Na afloop van de finale kreeg de kersverse MGB 2010 Antwerpen meteen felicitaties van Bram Bierkens, die in de jury zetelde. (Foto: Missitems)
Finale MGB 2010 Antwerpen: Bram Bierkens feliciteert An Gooris

interview : kempen actueel : pink nation exclusive / eurosong editie:

Doordat bekend geraakt werd dat Bram Bierkens & de organisatie van Pink Nation (All-Entertainment) enkele Eurosong artiesten mogen verwelkomen op hun 2de editie gaf Bram het onderstaande interview aan Kempen Actueel.

http://www.kempenactueel.be/regio-mol/pink-nation-ii-de-eurovisie-songfestival-editie
Interview : Kempen Actueel : Pink Nation Exclusive / Eurosong Editie:

bram geeft interview over pink nation exclusive aan touristico.be

In teken van een nieuwe editie van het exclusief evenement Pink Nation gaf Bram een interview aan het Toeristisch Magazine en website TOURISTICO.

Link : Interview + geluidsfragment

http://www.touristico.be/TOURISTICO-PARTY-Pinknation-exclusive-ontvangt-op-30-april-heel-wat-songfestivalkandidaten-in-Antwerpen-en-misschien-Harel-Skaat

gespot tijdens finale mgb 2010 limburg: bram bierkens met zijn vriend

Tijdens de finale van MGB 2010 Limburg spotten we heel wat bekende gezichten. Onder hen ook jurylid Bram Bierkens met zijn vriend. (Foto: Vincent Van de vijver)
Gespot tijdens Finale MGB 2010 Limburg: Bram Bierkens met zijn vriend

pink nation exclusive 2

Na een geslaagde eerste editie organiseert All-Entertainment & Bram Bierkens op vrijdag 30 April 2010 een volgende Pink Nation Exclusive.

Deze zal doorgaan in de exclusieve gebouwen van de Antwerp Engineering Company (AEC) op het Antwerpse Eilandje.

AEC staat voor luxe en stijl. Dit zijn ook de ingrediënten voor een nieuwe Pink Nation Exclusive!

Kortom het word weer een exclusieve avond vol glitter and glamour met tal van International artists en special acts.
PINK NATION EXCLUSIVE 2

gespot tijdens finale mgb 2010 limburg: heidi vekeman en bram bierkens

Tijdens de finale van MGB 2010 Limburg spotten we heel wat bekende gezichten uit de Miss wereld. Onder hen ook Miss Elegande 2008 Heidi Vekeman, hier op de foto met Bram Bierkens die in de jury zetelde.
Gespot tijdens Finale MGB 2010 Limburg: Heidi Vekeman en Bram Bierkens

ivan denis partner van zanger/presentator bram bierkens nu ook in nederland uit de kast

Ivan Denis, de 18-jarige Belgische juniorwereldkampioen handboogschieten, is uit de kast gekomen. Hij maakte bekend dat hij een relatie heeft met de jonge entertainer Bram Bierkens.

Denis zegt dat het veel moed vergde om naar buiten te treden met zijn relatie. In de wereld van topsporters heerst er nog steeds vaak een taboe rond homoseksualiteit. Ik wil deelnemen aan de
Olympische Spelen. Voor mijn carrière is het misschien beter om verstoppertje te spelen, maar om mijn liefde voor Bram te tonen, heb ik verkozen open kaart te spelen.

Bierkens geniet bekendheid met zijn optreden in Groeten uit de Rimboe en kwam zelf vorig jaar uit de kast. De twee willen vooral jongeren laten zien dat ze niet bang hoeven te zijn om voor hun geaardheid uit te komen. Bierkens werkt momenteel aan de vorming van een boysband, die allen uit homojongens zullen bestaan.

http://www.gk.nl/index.php?id=9&a=bericht&bericht=7404#reacties

gespot op persvoorstelling mbp 2010 antwerpen: davy brocatus en bram bierkens

Tijdens de persvoorstelling van MBP 2010 Antwerpen spotten we ook Bram Bierkens, hier op de foto met organisator Davy Brocatus.
Gespot op Persvoorstelling MBP 2010 Antwerpen: Davy Brocatus en Bram Bierkens

Kalender Geplande Activiteiten

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • 8

 • 9

 • 10

 • 11

 • 12

 • 13

 • 14

 • 15

 • 16

 • 17

 • 18

 • 19

 • 20

 • 21

 • 22

 • 23

 • 24

 • 25

 • 26

 • 27

 • 28

 • 29

 • 30

 • 31

Recentste Albums

Boekingen

PRESENTATOR − ZANGER − MEDIA COACH

E-mail: Info@beneluxtheater.be
Website: www.beneluxtheater.be
Tel : +32 (0)14/42.00.03

Management

E-mail: info@brambierkens.be
Mobiel : +32 (0)479/33.92.03home - nieuws - biografie - media - foto's - contact - agenda - gastenboek - partners

  naar bovenAll rights reserved / 2010 / brambierkens.beDesign & coding Kevin verbakel