home » nieuws

pink brands awards

De eerste Pink brand of the year -award is uitgereikt aan de Iphone van Apple. De multifunctionele GSM mag zich een jaar lang het meest aansprekende merk van de holebi-community noemen. In 12 categorieën kozen holebi s hun favorieten, en er kwamen enkele verrassingen uit de bus. Zo bleek Audi hun favoriete automerk, en ligt KBC het best in de markt als bank. Ook Bram was bij de awarduitreiking, en moest samen met zijn vriend Ivan de award van Mobiele operator uitreiken.

Sfeerverslag: GVA.be

http://www.gva.be/videos/gva-tv/extern-waarom-holebi-s-sommige-merken-verkiezen.aspx

bram bierkens: man van het jaar? mijn eigen vriendje

Laat mensen zeggen wie ze de man van het jaar vinden en ze komen af met Obama, Michael Jackson, Herman Van Rompuy of godbetert prins Filip. Maar niet Bram Bierkens. De man van het jaar? Dat is mijn vriend.

Link:

http://schlagerij.clint.be/nieuws/bram-bierkens-man-van-het-jaar-mijn-eigen-vriendje-0

eindejaarsvraagjes : bram bierkens : showbizzsite

De afgelopen dagen kregen tientallen bekende mensen onze eindejaarsvraagjes weer voorgeschoteld. Bram Bierkens, zanger, was er ook één van, en dit zijn zijn antwoorden:

http://www.showbizzsite.be/nieuws/detail.asp?iImsNid=111880

gespot op het sportgala 2009 te oostende

Bram en zijn vriend Ivan Denis waren te gast tijdens het Sportgala 2009 te Oostende. Ivan was één van de genomineerde voor de belofte van het jaar. Helaas viel hij niet in de prijzen, maar de twee genoten zichtbaar van een geweldige avond.
Gespot op het Sportgala 2009 te Oostende

gespot op finale mister universe model belgium: lindsay daems en bram bierkens

Vorige week vond in discotheek Carré in Willebroek de finale plaats van Mister Universe Model Belgium. We spotten er diverse bekende gezichten uit de Miss wereld. Onder hen ook Lindsay Daems, hier op de foto met Bram Bierkens. (Foto: Luc Timmermans)
Gespot op Finale Mister Universe Model Belgium: Lindsay Daems en Bram Bierkens

gespot op halve finale miss unique 2010: bram bierkens en zijn vriend

Tijdens de halve finale van Miss Unique 2010 spotten we diverse bekende gezichten uit de Miss -en Mister wereld. Onder hen ook jurylid Bram Bierkens, hier met zijn vriend Ivan Denis op de foto. (Foto: Luc Timmermans)
Gespot op Halve Finale Miss Unique 2010: Bram Bierkens en zijn vriend

gespot op finale miss en mister lano kempen 2010: ann van hove en bram bierkens

Zondagmiddag vond in zaal Zoerla in Westerlo de finale plaats van Miss en Mister Lano Kempen 2010. Onder de aanwezigen zagen we diverse bekende gezichten uit de Miss en Mister wereld. Hier poseert Miss Mol 2009 Ann Van Hove samen met Bram Bierkens en zijn vriend Ivan. (Foto: Eddy Kock)
Gespot op finale Miss en Mister Lano Kempen 2010: Ann Van Hove en Bram Bierkens

gespot op modeshow le royaume de la robe van geert de puysseleyr: stefanie aelbrecht en bram bierkens

Zondagavond stelde Geert De Puysseleyr in Waagnatie-Hangar 29 in Antwerpen met Le Royaume de la Robe zijn nieuwe haute couturecollectie voor. Onder de aanwezigen zagen we ook enkele bekende gezichten uit de misswereld. Hier zien we Miss Knokke Heist 2010 Stefanie Aelbrecht samen met Bram Bierkens en zijn vriend Ivan Denis. (Foto: Eddy Kock)
Gespot op modeshow Le Royaume de la Robe van Geert De Puysseleyr: Stefanie Aelbrecht en Bram Bierkens

pink nation exclusive in horta antwerpen: fotoreeks online

Zaterdagavond vond in hartje Antwerpen Pink Nation Exclusive plaats. Een nieuw HoLeBi en Friends concept dat meermaals per jaar zal georganiseerd worden op verschillende locaties in België. De eerste editie had plaats in de exclusieve Art Nouveau zaal op de bovenverdieping van het Horta huis. Gastheer van de avond was Bram Bierkens die talloze bekenden mocht verwelkomen waaronder de finalisten van Miss en Mister Lano Kempen. Foto s van deze spetterende party kan je hier bekijken. (Foto: Eddy Kock)
Pink Nation Exclusive in Horta Antwerpen: Fotoreeks online

eerste pink nation exclusive vond plaats in antwerpen

Zaterdagavond vond in hartje Antwerpen Pink Nation Exclusive plaats. Een nieuw HoLeBi & Friends concept dat meermaals per jaar zal georganiseerd worden op verschillende locaties in België. De eerste editie had plaats in de exclusieve Art Nouveau zaal op de bovenverdieping van het Horta huis. Gastheer van de avond was Bram Bierkens die talloze bekenden mocht verwelkomen waaronder de finalisten van Miss en Mister Lano Kempen. Na diverse optredens en een modeshow werd er tot in de vroege uurtjes gefeest.Wij kijken alvast uit naar de volgende editie.(Foto: Eddy Kock)
Eerste Pink Nation Exclusive vond plaats in Antwerpen

topsporter en showbizzpersoonlijkheid vinden bij elkaar de liefde

Topsporter en showbizzpersoonlijkheid vinden bij elkaar de liefde
Een ingetogen gesprek met Bram Bierkens en Ivan Denis over hun prille geluk
Vlaanderen heeft er een nieuw bekend holebi koppel bij. Bram Bierkens en Ivan Denis deden recent hun coming out en vertellen ongedwongen over hun liefdesgeluk. Bram Bierkens is geen onbekende in het holebimilieu, zeker sinds hij zich uitte begin 2009. Hij organiseert dit najaar de eerste Pink Nation Exclusive party in Antwerpen. Een evenement waarop iedereen welkom is, weg van de clichés en restricties die in de gay club scene de regel vormen. Uit betrouwbare bronnen vernemen we dat hij waarschijnlijk ook een programma over holebi s op een Vlaamse jongerenzender gaat presenteren. Ivan Denis deed slechts twee weken voor het interview zijn coming out. Ivan werd in maart dit jaar wereldkampioen handboogschieten in de Olympische Recurve discipline bij de junioren. Het is hoogst uitzonderlijk dat een topsporter in België zich uit. De liefdespijlen troffen Bram en Ivan recht in het hart.

Bram Bierkens: Twee jaar geleden stond ik op het programma van de Miss Belgium Beauty Kusttour. Ivan kwam toen naar de mooie en fijne vrouwen kijken. We hebben elkaar daar voor het eerst gezien. We hebben toen niet gesproken. Pas later, toen ik bezig was met het holebi programma waaraan ik werk, heb ik contact gelegd. Ik deed voor het programma ook research. Via een sociale netwerksite kwam ik op zijn profiel uit. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik hem niet echt herinnerde.
Ivan Denis: Ik jou nochtans wel.
Bram: Ik was op zoek naar toffe spontane jongeren die in het programma wouden praten over hun coming out. Hij was een van de personen die een bericht ontving voor het programma. Hij had daarop niet gereageerd. Achteraf bleek dat hij nog niet was geout, zelfs niet bij familie en vrienden. Toen ik bekeek wie er allemaal had gereageerd, zag ik dat hij niet had geantwoord op de mail. Ik vond dat wat vreemd dus stuurde hem een bericht om te vragen of alles wel in orde was. Twee weken later reageerde hij uiteindelijk wel. Ik vind die profielen een interessante manier voor jongeren die niet uit de kast zijn om toch in contact te komen met andere holebi jongeren. Ivan gaf zijn MSN adres toen ik dat vroeg. We zijn dan aan de praat geraakt en hebben tot een stuk in de nacht zitten chatten. Ik blijf echter niet graag steken in die virtuele wereld. We konden duidelijk over veel zaken praten: luchtig en ernstig. Ik had een beetje in een put gezeten omdat ik stukgelopen relatie achter de rug had. Even was ik mijn geloof in de liefde verloren. Die achttal maanden na mijn vorige relatie was Ivan de eerste jongen waarmee ik meteen een klik had. Wanneer ik hem vroeg of hij wou afspreken hadden we toevallig beiden de dag erop vrij. Die dag was superfijn. We konden echt alles aan elkaar kwijt. Zo was het toch?
Ivan: Jawel hoor. Zo ging het volledig. Ik heb daar niets aan toe te voegen.
Hoe is jouw coming out in februari verlopen Bram?
Bram: Mijn familie was al langer op de hoogte van mijn seksuele voorkeur. Mijn vorige relatie is echter stukgelopen doordat het allemaal wat heimelijk moest. Ik ben ook zanger namelijk met veel liefdesliederen in mijn oeuvre. Tijdens de kusttour stonden er allemaal vrouwen op de eerste rij. Ik kreeg kaartjes en bloemen van hen, allemaal heel tof. Toch moest ik een rol spelen die ik niet ben. Een single van mij heette ook zij heeft alles maar ik ging op dat moment al uit in de holebi clubs. Mijn ex moest altijd in de loge blijven zitten en ik kon hem praktisch nergens mee naartoe nemen. Het was een van de redenen waardoor onze relatie op de klippen liep. Ik had geen zin om net als Christoff of leden van Get Ready vijftien jaar lang te moeten doen alsof ik op meisjes val, met alle respect voor die kerels. Homo s en lesbiennes zijn natuurlijk niet nieuw in de showbizz. In ieder programma loopt er wel iemand holebi rond. Toch zijn ze niet van mijn leeftijd. Ik ben slechts tweeëntwintig jaar. Ik dacht: waarom moet ik nu de rol van ideale schoonzoon spelen? Daar had ik geen meer zin in. Ik ben toen bewust van management veranderd. Het was de eerste keer na de vijf jaar dat ik bekend werd door Toast Kannibaal dat een management mij vroeg: wat wil jij nu in feite precies doen in de showbizz? Ik heb toen geantwoord: verder zingen, zeker, maar ik wil niet meer de hetero jongen spelen. In februari ben ik overgeschakeld naar mijn huidige Hollands management All-Entertainment en die hebben persmails gestudeerd over mijn coming out. Ik zat al vier jaar zowat in het holebi circuit. Nieuw was dat voor hen dus niet. Voor dagbladen ligt dat anders. Studio 54 is bijvoorbeeld geen exclusief gay evenement meer, dat is holebi s and their friends. De tijdschriften hadden hun conclusies dus nog niet getrokken. Ik ben ook blij dat holebi fuiven niet meer zo typerend zijn. Daarom ben ik ook zelf bezig met een uitgaansconcept voor holebi s dat zich niet zondigt aan hokjesdenken.’
Excentrieke beeld
Willen jullie ook als koppel die clichés doorbreken?
Bram: Zeker. We komen al uit twee verschillende werelden: de topsport en de Vlaamse showbizz. Die tegenstelling is een goed vertrekpunt. Ik ben – persoonlijk dan – geen uitgesproken voorstander van zoiets als een Antwerp Pride bijvoorbeeld. Hetero’s stappen toch ook niet op in een parade? Iedereen doet natuurlijk wat hij zelf wil. Die prides zijn natuurlijk ook een manier om de aandacht te vestigen op wat organisaties een heel jaar door doen. Toch heb ik daar mijn bedenkingen bij, zonder het verder te willen afbreken. Het doel van een Pride is net gelijken kansen bekomen, om niet te worden gediscrimineerd en uit het vakje te breken. Veel jongeren voelen zich echter niet geroepen om mee te lopen in zo n Pride. Ik vrees dat door dergelijke parades de buitenwereld een verkeerd beeld krijgt van holebi jongeren. Je hoort me niet beweren dat de organisatoren van zo n evenement schuld treft. Het is gewoon een oprechte vrees. Toen ik me net had geout, kwam op het nieuws de Gay Pride in Brussel. Ik kromp bijna weg in de zetel. Waarom? In z ’n parade lopen duizenden normale mensen mee waarmee velen zich kunnen identificeren. De minderheid echter die in latexpakken, vedertooi en pinnetjeshalsbanden rondlopen, brengen ze in de kijker! We willen als koppel ons in de kijker plaatsen om een tegengewicht te vormen tegen dat excentrieke beeld. Ik gun de uitbundige deelnemers aan een Pride heus hun plezier, daar niet van! Veel van mijn kameraden zijn ook drag queen hoor. Ik ga niet binnen de eigen gemeenschap discrimineren. Toch hebben veel jongeren het naar mijn bescheiden mening moeilijk zich te uiten door het beeld van holebi s in de media.
Ik merkt dat je goed hebt nagedacht op de manier waarop je jezelf wou outen
Bram: En of! Ik heb er lang over nagedacht en met mijn management over samen gezeten. Ik uitte me natuurlijk voor heel Vlaanderen en Nederland. Het risico bestaat dat tijdschriften me zouden gaan afschilderen als relnicht omdat ik me wil inzetten voor een bepaalde doelgroep. Het is letten op je woorden. Om die reden blijf ik ook nog even stil over het programma waar we aan werken. We willen geen bombastische titels in populaire tijdschriften die de inhoud niet reflecteren. We willen de doelgroep niet afschrikken want wees nu eerlijk Ivan: had je jezelf al geout, had je mij niet leren kennen?
Ivan: Neen. Zeker niet.
Bram was dus een steun bij je coming out van twee weken geleden?
Ivan: Ik had me altijd voorgenomen me pas te uiten wanneer ik iemand ontmoette waarmee ik verder kon. Iemand waarmee ik me goed voel. Op dat moment mag pas iedereen om mij het weten. Dus twee weken geleden heb ik de stap gezet. Toen wisten ook mijn vrienden en familie het voor het eerst. Met Bram samenzijn en jezelf wegschaduwen, lukt niet. Was ik iemand onbekend tegengekomen met wie ik een duurzame relatie zag zitten, mocht op dat moment evengoed iedereen het weten. Bram is zeker een steun geweest. Hij is een figuur die weet waaraan en waaraf. Bram weet hoe de wereld draait. Hij heeft me ook aangemoedigd en gezegd: kop op, je moet jezelf niet opsluiten. Doe wat je wil doen en ben wie je wilt zijn. Hij had gelijk. Mijn coming out is goed meegevallen.
Olympische ambities
In de showbizz zijn er natuurlijk al veel wat holebi s. Je komt zelf uit de topsport. In België kan ik niet meteen holebi s opnoemen die hun discipline op het hoogste niveau uitoefenen.
Ivan: Inderdaad. In juni, nog voor we elkaar leerden kennen, was er veel heisa over een enquête in Sport/Voetbalmagazine. Daaruit bleek dat ongeveer 68 procent van de eersteklasser voetballers in België vindt dat er voor holebi s geen plaats is in hun sport. Ik zat gechoqueerd aan tafel toen die berichten mij via de radio bereikten. Ik begon daar echt op door te denken. Wat moest ik dan doen? Ik was in feite zelfs in paniek. Toen leek me uiten heel ver weg. Het waren behoorlijk angstaanjagende berichten die de media brachten. Ik had toen geen idee dat ik Bram ging leren kennen.
(Bram wuift de opmerking bescheiden weg)
Ivan: Maar neen. Je hebt daarop een grote impact gehad. Was ik iemand tegengekomen die daarin zelf terughoudender was, had ik me nu nog niet geuit. Ik heb ervoor gekozen en ben daarover blij. Het is nog spannend afwachten hoe de sportwereld erop gaat reageren. Grote reacties zijn er nog niet gekomen. Binnenkort ga ik echter naar het Wereldkampioenschap in Korea. Ik verwacht geen al te grote problemen maar wacht wel de reacties van de overheden af. Gelukkig leven we in België.
Bram: Hij moet natuurlijk in veel landen op toernooi waar homoseksualiteit niet bespreekbaar is. Ik had eerlijk gezegd nog niet van handboogschieten gehoord. Voetbal, tennis en wielrennen zijn zowat de enige sporten in België die aan den bak komen. België mag trots zijn op iemand als Ivan, al is handboogschieten niet bepaald de meest populaire sport in ons land. Hij heeft verdorie de optie voor de Olympische Spelen binnen handbereik! Ik geloof erg in zijn kansen op selectie. Ik herinner me de commotie tijdens de Olympische Spelen in Peking over die ene man. (Matthew Mitcham, Australisch schoonspringer en enige geuite atleet op de Spelen 2008, won een gouden medaille op de 10-metertoren, red.) Daarover is toen veel gesproken.
Handboogschieten is natuurlijk een individuele sport. Maakt dat het niets iets gemakkelijker dan een groep- en contactsport zoals voetbal?
Ivan: Ik den het wel. Ik vrees dat in alle ploegsporten de zaak anders ligt. Het gaat er onderling intenser aan toe. Je deelt de kleedkamers, gaat samen op reis en op stage, ziet elkaar dagelijks op training. Mannelijke ploegsporten spelen zich vaak af in een echte machowereld. Om die redenen ligt het bij individuele sporten gemakkelijker je te uiten.
Bram is natuurlijk ouder als jou
Bram: Een beetje maar hé. (lacht) We verschillen vier jaar. Ik ben meer vertrouwd in het holebi milieu en heb ook een voorsprong met mijn vroegere coming out. Het mag geweten zijn, gisteren ben ik nog even boos geweest op hem omdat hij soms net iets te naïef op bepaalde situaties reageert. We staan nu als koppel in verschillende dagbladen. Veel personen herkennen ons. Via Facebook, Netlog en allerlei websites willen veel personen ons – en dus ook hem – leren kennen. Voor mij is dat niet nieuws, voor hem wel. Er zijn personen die via allerlei wegen in onze wereld willen binnendringen. Ik maak echter een duidelijk onderscheid in vrienden: de personen die altijd heb gekend en zij die erbij kwamen nadat ik bekend werd. Ik probeer hem toch wat af te schermen. Niet uit jaloersheid of omdat ik het grootste ego van Vlaanderen heb maar uit oprechte bezorgdheid. Van mij mag hij met iedereen spreken maar Ivan laat soms te veel in zijn privéleven kijken.
Bekend bij de huisvrouwen
Merk je dat zelf Ivan? Benaderen ze je anders dan voordien?
Ivan: Toch wel. Mijn familie en hechte vrienden zijn zeer tevreden voor me. Sinds dat we in Dag Allemaal stonden, zijn er toch ook veel mensen zich komen aandienen. Allemaal fijn maar het wordt al snel wat veel. Op straat word ik zeker nog niet aangesproken. Via Internet ligt dat anders.
Bram: Ik probeer hem gewoon wat af te schermen omdat ik het ook heb meegemaakt. Veel personen die aan zijn gegevens raken via Internet zijn fans van mij, zonder hen op de vingers te willen tikken. Ze zien Ivan als een onderdeel van mij en willen ook hem leren kennen. Ivan gaat ook mee naar premières en persvoorstellingen. Ik waardeer dat enorm maar hij moet nog zekere grenzen leren trekken. Ik heb ook met vallen en opstaan leren omgaan met de pers bijvoorbeeld. Ik maak soms nog fouten waardoor mijn manager Arjan Postma de zaken moet bijsturen. Gelukkig worden we niet overdonderd door de pers, zoals in Amerika het geval zou zijn. Mensen staren je wel aan in de tram bijvoorbeeld. Toch zullen de meesten je niet meteen aanklampen. Het is natuurlijk niet gemakkelijk voor ons. Ik moet daar ook geen doekjes om winden: Ivan is knap, jong en heeft talenten. We zullen moeten vechten voor de liefde.
Ivan: Bram was al bekend bij iedere huisvrouw. De populaire tijdschriften schrikken me niet echt af. Gewoon is natuurlijk anders. We komen uit totaal andere werelden. In het begin baarde me dat wel wat zorgen. Ik ben topsporter. Ik moet mijn trainingschema s afmaken. Constant trainen kan best soms saai zijn. Het is leven van vroeg opstaan en vroeg gaan slapen. Bram loopt bij wijze van spreken zowat alle recepties af. Het is ook deel van zijn job.
Bram: Het klinkt heel onromantisch maar we moeten in onze agenda s op zoek naar momenten waarop we samen kunnen zijn. Ik hou ook rekening met zijn planning. Binnenkort is hij naar Korea. Dan heb ik weer tijd om nummers voor mijn nieuwe muzikaal project in te zingen. We trachten zoveel mogelijk tijd samen door te brengen. Zeker nu alles nog zo pril is. We kunnen elkaar nog veel beter leren kennen. Ivan kan er niet altijd bijzijn, al verwachten mensen dat hij erbij is. Momenteel gaat dat. Ivan komt ongeveer een keer per maand mee, de belangrijkste evenementen. Ik ben blij dat hij niet alles opgeeft om er elke keer bij te kunnen zijn. Ivan gaat voluit voor zijn sport. Sport is zijn carrière, passie en inkomen.
Wat trekt jullie aan in de ander?
Bram: Ivan is jong en dynamisch. Hij wil vooruit in het leven en heeft een toekomstvisie. Sommige jongeren weten precies niet wat ze willen aanvangen met hun leven. Ivan weet perfect wat hij van het leven verlangt. Hij heeft natuurlijk een schattig kopke maar ook veel inhoud. Voor mij heel belangrijk.
Ivan: We kunnen over alles praten: leuke en minder leuke onderwerpen. Zware en lichte onderwerpen. We hebben natuurlijk stresserende levens. Af en toe moet je een uitlaatklep hebben. Voor het mentale welzijn is dat heel belangrijk.
Ik zie twee zeer verliefde jongvolwassenen en hoop dat jullie relatie mag groeien en bloeien.

Pink Nation Exclusive zal op 17 oktober doorgaan in de zaal Horta in Antwerpen nabij het Theaterplein. Het doel van het evenement is om jongere holebi s en hun vrienden dichter bij elkaar te brengen op een externe locatie buiten de gaydiscotheken scene.
Ivan Denis organiseert op 19 en 20 september ook nog het Belgische Kampioenschap handboogschieten in Antwerpen. Hij zet zich volop in voor een deelname aan de Olympische Spelen in Londen. Ivan sluit een engagement voor de holebi gemeenschap niet uit, zolang het gerelateerd is aan de sport. In het gesprek uitte hij de wens dat meer Belgische topsporters uit de kast zouden komen.

interview bram ivm pink nation

Holebiprogramma in de maak
Bram Bierkens, bekend van het programma Toast Kannibaal, werkt aan Pink Nation, een groot project rond jonge holebi s. Als alles goed gaat, volgt er later dit jaar nog een programma op JIM.
Met het programma willen we jongeren een inkijk geven in de holebiwereld, legt Bierkens uit. Ik doe de presentatie en de interviews. Het uitgaansleven, BVs, lifestyle en mode komen aan bod, maar we praten bijvoorbeeld ook met ouders die een lesbische dochter hebben, of we begeleiden jongeren die van plan zijn zich thuis te outen. Het gaat dus heel breed. Zowel frivole onderwerpen als integere verhalen komen aan bod, en dat allemaal in een fris, jong jasje.
Onze uiteindelijke bedoeling is om jonge hetero s een beter inzicht in de wereld van jonge homo s te geven, in de hoop dat daar een beter begrip uit voortvloeit. Dat wij ook maar gewone jongens en meisjes zijn. Want recente cijfers bewijzen dat het met die aanvaarding toch nog niet helemaal juist zit.
Subsidies
Het programma wordt, indien alles doorgaat, gemaakt in samenwerking met JIM. Ze staan helemaal achter ons, zegt Bram. Maar omdat het nogal een duur programma is, rekenen we nog op subsidies van het Gelijke Kansen kabinet van de Vlaamse overheid. Door de recente regeringswissel heeft dat hele proces wat vertraging opgelopen. Er zijn al verschillende opnames geweest, maar we wachten dus nog even om het op de buis te brengen.
In afwachting organiseren we op 17 oktober een eerste Pink Nation Exclusive Party in de Antwerpse Horta. Hopelijk wordt dat meteen ook onze launchparty.
Daarnaast zullen er nog verschillende evenementen georganiseerd worden. Zo komt er een online community.
Bierkens bedacht het concept na zijn eigen outing als homo, eerder dit jaar. Na mijn outing wilde ik opkomen voor andere holebi s. Door open te communiceren hoop ik jongeren te helpen die nog in de kast zitten.
Presentator Bram Bierkens: Met het programma willen we jongeren een inkijk geven in de holebiwereld.

interview dagallemaal : bram en ivan

Bram uit Toast Kannibaal stelt nieuwe vriend voor
Dankzij Ivan heb ik mijn depressie overwonnen
Cupido heeft letterlijk zijn pijlen afgeschoten voor Bram
Bierkens uit Toast Kannibaal. Hij vindt nieuw liefdesgeluk bij wereldkampioen handboogschieten Ivan Denis.
Drie maanden geleden openden Bram en Ivan hun hart voor elkaar. Heel grappig: twee jaar geleden zag Ivan mij al eens bezig aan zee toen hij van het vrouwelijk schoon kwam genieten tijdens de Miss Belgian Beauty tour, vertelt Bram. Heel toevallig is Ivan nu in mijn leven gekomen. Ik ben volop bezig met het opstarten van een eigen tv-programma voor holebis. Ik was op zoek naar toffe jongeren die daarin willen getuigen over hun outing en ben zo op Ivans internetprofiel terecht gekomen. Wij hebben uiteindelijk afgesproken en kijk, nu zijn wij een koppel.
Depressief
Na de breuk met zijn vorige vriend Harry was het niet evident voor Bram om zich opnieuw te binden. Na die relatie van twee jaar ben ik zwaar depressief geweest , aldus Bram. Ik zat zo diep dat psychologische begeleiding noodzakelijk was. Maar in Ivan heb ik eindelijk iemand gevonden met wie ik diepzinnige gesprekken kan voeren. Hij is mooi vanbinnen en vanbuiten.
Verstoppertje
Voor Ivan heeft het veel moed gevergd om naar buiten te treden met zijn relatie. In de wereld van topsporters heerst er nog steeds vaak een taboe rond homoseksualiteit, aldus Ivan. Ik wil deelnemen aan de
Olympische Spelen en zou ook graag opnieuw wereldkampioen worden. Voor mijn carriere is het misschien beter om verstoppertje te spelen, maar om mijn liefde voor Bram te tonen, verkies ik om open kaart te spelen.
Verdienstelijk
Bram Bierkens beklaagt zich niet dat hij enige tijd terug heeft toegegeven homo te zijn. Nu wil hij zich verdienstelijk maken voor de homogemeenschap. Dat doe ik onder meer door op 17 oktober in de Antwerpse zaal Horta een eerste Pink Nation Exclusive feest te geven, zegt Bram. Dat wordt een gezellig samenzijn voor jonge holebis en hun vrienden. Ik ben ook bezig met een muzikaal project dat gericht is op jongens en meisjes die vallen op hetzelfde geslacht.

gespot op kick off party mgb vlaams-brabant en limburg: maxine schepens met bram bierkens

Op vrijdag 31 juli vond in Ritzbuilding in Hasselt de officiële Kick Off van Misses Globe Belgium voor de provincies Limburg en Vlaams-Brabant plaats. We spotten er heel wat bekende gezichten. Onder hen ook Miss Lano Kempen finaliste Maxine Schepens samen met acteur/zanger Bram Bierkens. (Foto: Missitems)
Gespot op Kick Off Party MGB Vlaams-Brabant en Limburg: Maxine Schepens met Bram Bierkens

gespot tijdens première zomershow 2009: miriam jacques met bram bierkens

Zondagavond vond in het Casino van Blankenberge de première plaats van de Zomershow 2009. Studio 100 had ook dit keer een resem bekenden uitgenodigd. Onder hen ook Miriam Jacques en Bram Bierkens die samen naar deze show kwamen kijken. (Foto: Missitems)
Gespot tijdens première Zomershow 2009: Miriam Jacques met Bram Bierkens

Kalender Geplande Activiteiten

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • 8

 • 9

 • 10

 • 11

 • 12

 • 13

 • 14

 • 15

 • 16

 • 17

 • 18

 • 19

 • 20

 • 21

 • 22

 • 23

 • 24

 • 25

 • 26

 • 27

 • 28

 • 29

 • 30

 • 31

Recentste Albums

Boekingen

PRESENTATOR − ZANGER − MEDIA COACH

E-mail: Info@beneluxtheater.be
Website: www.beneluxtheater.be
Tel : +32 (0)14/42.00.03

Management

E-mail: info@brambierkens.be
Mobiel : +32 (0)479/33.92.03home - nieuws - biografie - media - foto's - contact - agenda - gastenboek - partners

  naar bovenAll rights reserved / 2010 / brambierkens.beDesign & coding Kevin verbakel