home » nieuws

gespot op persvoorstelling miss & mister lano kempen: bram bierkens met maxine schepens

Tijdens de persvoorstelling van Miss & Mister Lano Kempen in Reflex spotten we diverse bekende gezichten. Onder hen ook Bram Bierkens, hier op de foto met finaliste Miss Lano Kempen Maxine Schepens. (Foto: Missitems)
Gespot op persvoorstelling Miss & Mister Lano Kempen: Bram Bierkens met Maxine Schepens

gespot op persvoorstelling miss & mister lano kempen: bram bierkens met noël lallemand

Tijdens de persvoorstelling van Miss & Mister Lano Kempen in Reflex spotten we diverse bekende gezichten. Onder hen ook zanger/presentator Bram Bierkens, hier op de foto met organisator Noël Lallemand. (Foto: Missitems)
Gespot op persvoorstelling Miss & Mister Lano Kempen: Bram Bierkens met Noël Lallemand

gespot op braderie in mol: lindsay daems met bram bierkens

Op zaterdag 27 juni ging Miss Balen 2009-2010 finaliste Lindsay Daems promotie voeren tijdens de Braderie in Mol. Ze liep er ook Bram Bierkens tegen het lijf en dat leverde natuurlijk een leuke foto op. (missitems)
Gespot op Braderie in Mol: Lindsay Daems met Bram Bierkens

gespot op persvoorstelling miss fashion 2010: karin nuyts en melissa sempels met bram bierkens

Tijdens de persvoorstelling van de finalistes van Miss Fashion 2010 spotten we ook Bram Bierkens, hier op de foto met organisatrice Karin Nuyts en Melissa Sempels die dit jaar de meisjes zal begeleiden. (Foto: Missitems)
Gespot op persvoorstelling Miss Fashion 2010: Karin Nuyts en Melissa Sempels met Bram Bierkens

bram in extra editie van story magazine (yasmine)

Het eerbetoon van Story aan de veel te vroeg gestorven zangeres en presentatrice

Het overlijden van Yasmine zindert ook vandaag nog na bij heel veel mensen die haar hebben gekend. Story laat hen aan het woord in een aangrijpend eerbetoon.Naar aanleiding van het tragische overlijden van zangeres en televisiegezicht Yasmine publiceert Story een extra editie.

In dit eerbetoon komen vrienden en collega’s aan het woord, die allemaal geraakt zijn door het plotse overlijden van Yasmine.

Ook Bram geeft in deze extra editie een reactie op de tragische dood van Yasmine.
Daarnaast wordt aandacht besteed aan het korte, maar rijkgevulde leven van een zeer getalenteerde en graag geziene vrouw.Deze extra editie van Story ligt nu in alle krantenwinkels.

reactie bram na overlijden yasmine

Korte reactie na overlijden van Yasmine (Hilde Rens).

Bram kan het nog steeds niet geloven. Yasmine was een groot voorbeeld voor hem en voor vele andere jongeren in de holebi gemeenschap.

Hij kende haar als een grote madam en echt icoon.

Hij hoopt dat de steun en overtuiging die Yasmine vele holebi jongeren gaf nooit zal vergeten worden.

Langs deze weg wil Bram ook alle familieleden, vrienden en collega’s veel sterkte wensen.

reactie van bram bierkens in dagallemaal (ex-deelnemer toast kannibaal 1) op gerechtelijke stappen van familie deroo (ex-deelnemers toast kannibaal 1) tegen productiehuis eyeworks.

Het gezin Deroo uit het VTM-programma ‘Toast Kannibaal’ stapt naar de rechter omdat ze vinden dat ze onterecht werden afgeschilderd als verwende luxepaardjes. Om dat te onderzoeken heeft de rechter al het beeldmateriaal opgeëist.


Bram Bierkens, die deelnam aan hetzelfde seizoen van ‘Toast Kannibaal’, is het niet eens met de Deroos en treedt Eyeworks bij.


‘Ik heb het gezin Deroo enkele keren ontmoet’, zegt Bram. ‘En toen is me opgevallen dat ze allemaal ontzettend showbizzgericht en mediageil zijn. De moeder wil het maken als zangeres, de dochter als model en de zoon als musicalacteur, en de vader heeft al voor internationale sterren gekookt.


Ze zagen ‘Toast Kannibaal’ als een opstapje, maar dat is een totaal foute motivatie om deel te nemen aan z’n programma. Trouwens, ze hadden zich aanvankelijk ingeschreven voor ‘De nieuwe mama’, maar werden niets geselecteerd. Zo zijn ze bij ‘Toast Kannibaal’ terechtgekomen, dat zegt volgens mij genoeg.’


IN SCENE GEZET


‘Ik heb even voor Eyeworks gewerkt’, voegt Bram eraan toe. ‘En toen heb ik kunnen zien hoe ze daar te werk gaan. De Deroos beweren dat hen werd gevraagd om scènes twee tot drie keer over te doen, maar dat klopt niet. Oké, soms moeten interviews worden overgedaan, maar dat is normaal.


Mij hebben ze bijvoorbeeld nooit gevraagd om een vis twee keer in het water te gooien. Uiteraard, het blijft een tv-programma, dus moet er een draaiboek worden gevolgd: die dag gaan we jagen, de volgende vissen enzovoort.


Maar dat betekent niet dat er situaties in scène worden gezet. Nee, ik vind het echt niet sportief van de Deroos dat ze nu zo reageren.
Reactie van Bram Bierkens in DagAllemaal (ex-deelnemer Toast Kannibaal 1) op gerechtelijke stappen van Familie Deroo (Ex-deelnemers Toast Kannibaal 1) tegen productiehuis Eyeworks.

gespot op finale mgb 2009: miriam jacques, davy brocatus, mike verstraeten en bram bierkens

Tijdens de finale van MGB 2009 spotten we diverse bekende gezichten. Onder hen ook Miriam Jacques, Davy Brocatus, Mike Verstraeten en Bram Bierkens, die alle 4 in de jury zetelden. (Foto: Bjorn Van Ryckeghem)
Gespot op finale MGB 2009: Miriam Jacques, Davy Brocatus, Mike Verstraeten en Bram Bierkens

bram present als jurylid tijdens de finale van mgb

De redactie van Missitems.be pakt opnieuw uit met een nationale primeur. Zij hebben alvast een reeks namen van juryleden die present zullen zijn op zaterdag 6 juni tijdens de Finale van Misses Globe Belgium 2009 in het Kursaal van Oostende:

Davy Brocatus, Yoni Mous, Miriam Jacques, Bram Bierkens, Mike Verstraeten, Inge Moerennhout, Seka Dobric, Betty Owczarek en Lesley Ann Poppe.

Dit lijstje zal nog aangevuld worden met een speciale internationale gaste.

gespot op finale mister belgium personality 2009: jochen vertessen en bram bierkens

Tijdens de finale van Mister Belgium Personality 2009 in Genk spotten we heel wat bekende gezichten uit de Miss -en Misterwereld. Onder hen ook de uittredende Mister Jochen Vertessen en zanger / Presentator Bram Bierkens.
Gespot op finale Mister Belgium Personality 2009: Jochen Vertessen en Bram Bierkens

gespot op persvoorstelling mister & miss lano kempen: bram bierkens en benjamin coveliers

Tijdens de persvoorstelling van Mister & Miss Lano Kempen zagen we diverse bekende gzichten uit de Miss -en Mister wereld. Onder hen ook Benjamin Coveliers, hier op de foto met zanger/presentator Bram Bierkens. (Foto: Missitems)
Gespot op Persvoorstelling Mister & Miss Lano Kempen: Bram Bierkens en Benjamin Coveliers

persbericht: ex-toast kannibaal deelnemer & zanger bram bierkens (21) komt uit voor zijn homosexualiteit

Na zijn deelname aan het tv programma Toast Kannibaal 4 jaar geleden op VTM, had Bram even een relatie met Marieke Beernaert (dochter van familie Beernaert uit Toast kannibaal 1). Deze relatie hield maar enkele maanden stand. Bram bleef nadien een tijd vrijgezel en werd zich tijdens deze periode bewust van zijn homoseksualiteit. Bram leerde een jongen kennen uit West-Vlaanderen, maar al snel werd duidelijk dat deze relatie ook een keerzijde had. Het was niet gemakkelijk voor het jonge koppel om deze relatie in stand te houden, want door Bram zijn carrière als artiest, de talrijke vrouwelijke fans en zijn hetero imago dat door zijn vorige management was opgebouwd, werd het moeilijk om er 100% voor te gaan. Het was voor Bram’s partner niet gemakkelijk om mee te draaien in dat circus. Deze situatie zorgde 3 weken geleden (na een relatie van bijna 2 jaar) voor een breuk tussen Bram & zijn ex-partner Harry (19). Bram weet dat het voor vele holebi jongeren van zijn leeftijd moeilijk is om er voor uit te komen. Hierdoor heeft Bram besloten deze jongeren een hart onder de riem te steken en het niet langer voor zich te houden; “Aan homoseksueel, biseksueel of lesbisch zijn is niets verkeerd” aldus Bram. “Ik wil niet zoals Get-ready, Christoff en vele andere BV’s pas na jaren uit de kast komen en heel de tijd mijn persoonlijkheid verstoppen: Ik ben wie ik ben, en ik kom daar nu graag voor uit”; zegt Bram. Hij wil nog een boodschap geven aan alle holebi jongeren. Schaam je er niet voor en verstop het niet. Ongeacht wat je ouders, vrienden of familie ook denken, iedereen heeft recht op geluk!

campagne dvv verzekeringen

Sinds enkele weken is de nieuwe Nationale campagne gestart van DVV verzekeringen. Bram werd dit jaar gevraagd als gezicht van hun nieuwe jongeren verzekeringen - Campagne.

Meer info. kan je vinden op www.dvv.be
Campagne DVV verzekeringen

expreszo

In Maart – April 2009 sierde Bram de cover van het holebi magazine Expreszo. Hij gaf er een diepgaand interview over zijn homoseksualiteit.

Naast het aangrijpend interview was er ook een fashionshoot terug te vinden van Bram’s nieuwe look.

Link:
http://www.expreszo.nl/content/blad/2009-2
EXPRESZO

outingsinterview - story magazine

Bram Bierkens mag zich van zijn nieuwe management wél outen


“Ik moest mijn vriend verstoppen in mijn loge tijdens optredens”

Toast Kannibaaldeelnemer en zanger Bram Bierkens valt op mannen, en mag daar voor het eerst voor uitkomen. Zijn nieuwe manager moedigde hem zelfs aan om zich te outen.

Bram, vorige week kwam je uit voor je homoseksualiteit. Hoe voel je je nu?


Bram: “Ik ben vooral opgelucht dat ik niet langer moet liegen over mijn gevoelens. Bij mijn vorige management hebben ze me een imago aangemeten dat niet overeen kwam met wie ik ben. Ik had een vriend, maar moest die tijdens optredens altijd verbergen in mijn loge, en in elk nummer of interview moest het over meisjes gaan. Ik was het zo beu om mezelf en de rest van de wereld voor te liegen.”


Je nieuwe manager maakt geen probleem van je geaardheid.


Bram: “Neen, en dat is fantastisch. Ik heb een contract getekend bij een Nederlands bureau, en daar zijn ze sowieso veel opener. Voor het eerst werd me gevraagd wat ik wilde. Mezelf zijn, zei ik. Er zijn plannen om op mijn volgende album nummers te brengen over jongens. Mijn laatste single heette “zij is alles”, wat mij betreft kan dat net zo goed “hij is alles” worden. Mijn management wil de lijn in elk geval doortrekken in alles dat ik doe.”


Hoe waren de reacties van de buitenwereld?


“Veel positiever dan ik verwacht had. Mijn vrouwelijke fans vinden het blijkbaar absoluut geen probleem, en ineens vinden jongens me ook een stuk boeiender. (lacht) Ik heb mails gekregen van jongeren die moeite hebben om zich te outen, en ik hoop echt dat ik een steun voor hen kan zijn. Ook de reacties van holebiverenigingen waren enthousiast, en dat doet deugd. Ik heb eigenlijk maar één negatieve reactie gekregen: een fan van Christoff vond dat ik Christoff niet had mogen vernoemen als voorbeeld van andere Vlaamse artiesten die langer hebben gewacht om uit te komen voor hun geaardheid.”


Je vorige relatie is afgesprongen onder de druk. Komt het nog goed nu je wel voor je gevoelens voor mannen bent uitgekomen?


“Ik vrees ervoor. Mijn vorige vriend was het beu om zich te blijven verstoppen, en daar heeft onze relatie erg onder geleden. Ik heb een nieuwe stap gezet, ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik de echte Bram mag tonen. De toekomst ziet er veelbelovend uit.”
Outingsinterview - Story Magazine

Kalender Geplande Activiteiten

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • 8

 • 9

 • 10

 • 11

 • 12

 • 13

 • 14

 • 15

 • 16

 • 17

 • 18

 • 19

 • 20

 • 21

 • 22

 • 23

 • 24

 • 25

 • 26

 • 27

 • 28

 • 29

 • 30

 • 31

Recentste Albums

Boekingen

PRESENTATOR − ZANGER − MEDIA COACH

E-mail: Info@beneluxtheater.be
Website: www.beneluxtheater.be
Tel : +32 (0)14/42.00.03

Management

E-mail: info@brambierkens.be
Mobiel : +32 (0)479/33.92.03home - nieuws - biografie - media - foto's - contact - agenda - gastenboek - partners

  naar bovenAll rights reserved / 2010 / brambierkens.beDesign & coding Kevin verbakel